Adag |
|
Előkészítés |
|
|
Sütés |
![](https://www.tumby.hu/shop_ordered/15469/pic/cutlery_9557879.png) |
|
![](https://www.tumby.hu/shop_ordered/15469/pic/wall-clock_7607807.png) |
|
|
![](https://www.tumby.hu/shop_ordered/15469/pic/wall-clock_7607807.png) |
2-4 fő |
|
5 perc |
|
|
8 perc |
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót az Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
2. VÁGJUK le a kelbimbó fás részét, majd vágjuk félbe.
3. KEVERJÜK jól össze a kelbimbókat, a felkockázott pancettát, az olívaolajat, a fokhagymaport és a borsot egy nagy tálban.
4. TEGYÜK be ezt a keveréket az előmelegített sütőbe.
5. VÁLASSZUK ki a zöldség menüpontot, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Félidőnél ne felejtsük el megrázni a kosarat.
6. SZÓRJUK meg parmezán sajttal, majd tálaljuk.
![](https://www.tumby.hu/shop_ordered/15469/pic/fbk.jpeg)