+36308159818
|
info@tumby.hu
+36308159818
|
info@tumby.hu
Akciók
100002|280997
Termosz
664430|280997
Air Fryer sütő
100001|280997
Kiegészítők
133346|280997
Plüss
Ft (HUF)
EUR
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
Akciók
Termosz
350 ml tumbler pohár
600 ml tumbler
Gyerek termosz
Air Fryer sütő
Kiegészítők
Plüss
Plüss Maci
Emoji párna
Főkategória
Recept kategória
Alapadatok
Részletek
Adatok
Vélemények
RÁNTOTT KARAJ FŰSZERES ÉDESBURGONYÁVAL AIR FRYERBEN SÜTVE
RÁNTOTT KARAJ FŰSZERES ÉDESBURGONYÁVAL AIR FRYERBEN SÜTVE
Könnyű
Hozzávalók:
80
dkg
karaj
1
kg
édesburgonya
2
db
tojás
15
dkg
liszt
8
dkg
corn flakes
8
dkg
zsemlemorzsa
5
dkg
magkeverék
2
tk
kakukkfű
1
ek
étolaj,
só, bors
45 perc
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adag
Előkészítés
Sütés
4 fő
45 perc
40-40 perc
ELKÉSZÍTÉS
A karajt felszeleteljük. A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. Három tányért készítünk elő a panírozáshoz. Egybe lisztet rakunk, a másikba a tojásokat, amit villával jól összekeverünk. Miután a tojás is kapott egy kevés sót, a harmadik tányérban elkeverjük a corn flakes-et a zsemlemorzsával és a magkeverékkel.
A hússzeleteket bepanírozzuk; először lisztbe forgatjuk a szeletek mindkét oldalát, majd a tojásba, és végül a morzsába.
A panírozott hússzeleteket a Senkor air fryerbe helyezzük, vékony sugárban megcsorgatjuk a szeleteket az olaj felével, majd a piktogramokon feltüntetett ideig (40 perc) a súlynak megfelelően 180 fokon készre sütük, ám félidőben ne feledkezzünk meg megfordítani a húsokat. Ha megsült pihentetjük.
Az édesburgonyát megmossuk, aztán héjastul hasábokra vágjuk. Ezután egy tálba rakjuk a hasábokat, megsózzuk, megszórjuk kakukkfűvel és rácsurgatjuk a maradék olajat. Miután alaposan összeforgattuk a kezünkkel, a Sencor air fryer kosarába tesszük, és a gépen lévő piktogramok szerint 180 fokon 40 perc alatt megsütjük, közben párszor átforgatjuk, hogy egyenletesen piruljon.
Amíg a édesburgonya sül, egy keverőtálba rakjuk a tejfölt, a majonézt, a darabolt csemegeuborkát, a felaprított lila hagymát. Ezután sózzuk, borsozzuk, majd rányomjuk a fél citrom levét és jó alaposan összekeverjük a mártogatóst.
A kész bundázott karajszeleteket az édesburgonya hasábokkal, és a remulád mártogatóssal tálaljuk.
Adatok
Cikkszám
rkfe
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
További vélemények és vélemény írás
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom
Adatkezelési beállítások