Cégünkről

Üdvözöllek a Tumby webáruházban!

Örömmel köszöntünk téged a Tumby család körében, ahol különleges és kreatív termékeinkkel szeretnénk meglepni és elbűvölni. Legyen szó forró levegős sütőkről, emoji párnákról vagy termosz poharakról, minden egyes darabunk egyedi élményt és mosolyt csempész majd a mindennapokba.

Mi itt, a Tumby-nál hiszünk abban, hogy az ajándékozás és a mindennapi dolgok megkoronázása az apró részletekben rejlik. Ezért válogattuk össze termékeink palettáját, hogy mindegyikük kifejezze az egyediséget és a kreativitást.

  • Egy forró levegős sütő nem csak egy egyszerű konyhai eszköz - az egyedi receptek megvalósításához szükséges segítőtárs.
  • Emoji párnáink nem csupán puha és kényelmes párnák, hanem érzelmek és kifejezések, amelyekkel könnyedén kifejezheted magad.
  • Termosz poharaink pedig nem csupán italok tárolására szolgálnak, hanem italaid hűvös vagy meleg időben való élvezetét garantálják.

 

Érdemes megemlíteni, hogy a Tumby egy olyan vállalkozás hátterében áll, amely már bizonyított a Lumino.hu webáruházával. Ebben az online térben hetente több száz elégedett vásárlót szolgálunk ki, főleg világítástechnikai termékekkel. Az évek során szerzett tapasztalat és ügyfélkapcsolatunk mélyreható ismerettel ruházza fel a Tumby-t, így bízunk benne, hogy mindegyik termékünk olyan élményt nyújt majd, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz.

 

Csakis olyan termékeket forgalmazunk, amelyek szigorú előzetes bevizsgáláson és ellenőrzésen esnek át, hogy megfeleljenek a legmagasabb színvonalú igényeknek. Azért, hogy ezt a bizalmat tovább erősítsük, egyes termékeinkre kibővített garanciát vállalunk. Hiszünk abban, hogy a hosszú távú elégedettség csak minőségi termékekkel valósulhat meg, és az ezekhez kapcsolódó extra garancia lehetőségeinkkel még nagyobb biztonságot szeretnénk nyújtani.

 

Minden egyes termékünknek a Tumby az importőre, ezért vagyunk képesek kedvező árakat kínálni. Ez azt jelenti, hogy szorosan együttműködünk a gyártókkal, így az árképzésben rugalmasak lehetünk, és te mindig kiváló értéket kapsz a pénzedért.

 

 

Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az izgalmas úton, és reméljük, hogy a Tumby termékei mindig mosolyt és örömet hoznak majd az életedbe. Legyél részese az egyediségnek és a kreativitásnak - fedezd fel kínálatunkat és válassz az ajándékok közül, amelyek kifejezik a szeretetet és figyelmet, amit át szeretnél adni.

 

Szeretettel,

Horváth Martin

A Tumby alapítója